Recursos Solidaris és una empresa d'inserció que ofereix serveis a empreses i particulars

  • Wix Facebook page

Català

TRUCA'NS AVUI

93 423 09 70

Avís legal

 

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'informa que aquesta pàgina web és propietat de Recursos Solidaris, amb telèfon de contacte 93 423 09 70 i adreça de correu electrònic oficina@recursosei.org.

Tots els continguts de la pàgina web www.recursosei.org són propietat exclusiva de Recursos Solidaris, i és a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotar-los. Així, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense autorització prèvia i expressa de Recursos Solidaris.

Així mateix, no està permesa la modificació de la pàgina web ni dels seus continguts, i se n'autoritza exclusivament l'ús personal no comercial.

Recursos Solidaris no es responsabilitza de la informació que es pot obtenir a través dels enllaços externs que no depenguin de Recursos Solidaris. 

 

Sobre el lloc web

 

La pàgina web de Recursos Solidaris ha estat desenvolupada gràcies a la tecnologia de Wix.com. 

 

Continguts, Raquel Correa
Disseny i desenvolupament tècnic, Marta Dinarès

Imatges, Marc Rovira

Dibuixos, Irene Borràs

 

 

 

 

 

Consell de Cent 145, Local 2 - 08015 - Barcelona | Tel 93 423 09 70 | oficina@recursosei.org | Formulari d'avaluació en línia

2014 Recursos Solidaris

Castellà