Recursos Solidaris és una empresa d'inserció que ofereix serveis a empreses i particulars

  • Wix Facebook page

Català

TRUCA'NS AVUI

93 423 09 70

Servei Mudances Recursos Solidaris Empresa d'Inserció Barcelona

A Recursos Solidaris efectuem trasllats i mudances a particulars i empreses a la ciutat de Barcelona i l'àrea metropolitana a preus molt competitius. 

 

A més, també buidem pisos i oficines i recollim els mobles. Es tracta d’una recollida selectiva, de manera que els mobles que són per llençar els portem a la deixalleria, mentre que els que són aprofitables els recuperem per donar-los una segona vida. Concretament, en fem una donació a l’ONG Iniciatives Solidàries, amb qui col·laborem de prop.

 

A +INFO trobaràs tota la informació sobre el nostre servei de mudances. 

Opinió general

Puntualitat

Eficàcia i gestió

Preu

Transport Inclòs

De dl. a ds. 

08 a 20h

Personal inclòs

 

Vam contractar el servei a través vostre perquè, com a empresa amb consciència social i solidària que som, sempre intentem buscar empreses igualment solidàries. Ens ha agradat el tracte, i sobretot ens motiva que donin noves oportunitats a persones que han patit i volen sortir-se'n i tirar endavant.

Setember 2016

Vam escollir Recursos perquè és una empresa d'inserció. En destacaríem l'eficàcia dels treballadors a l'hora de resoldre els imprevistos d'última hora

i la rapidesa en desmontar i montar un despatx, ajudant els treballadors de la nostra empresa a anar més ràpid.

Gener 2016

Un plaer haver treballat amb el personal del servei de transport i muntatge gestionat per Recursos Solidaris, molt professional, amb una seriositat remarcable. En destacaríem la puntualitat, l’eficàcia tècnica i la gestió.

Repetirem sens dubte!!

Novembre 2013

2014 Recursos Solidaris

Consell de Cent 145, Local 2 - 08015 - Barcelona | Tel 93 423 09 70 | oficina@recursosei.org | Formulari d'avaluació en línia

Castellà