Recursos Solidaris és una empresa d'inserció que ofereix serveis a empreses i particulars

  • Wix Facebook page

Català

TRUCA'NS AVUI

93 423 09 70

Serveis Neteja Recursos Solidaris Empresa d'Inserció Barcelona

Recursos Solidaris ofereix serveis de neteja a Barcelona i l’àrea metropolitana, tant a empreses com a particulars. L’experiència del nostre personal acredita la màxima qualitat i rigor en el servei prestat. 

 

Oferim preus competitius i disponibilitat de dilluns a diumenge, de 07h a 22h.

 

 

Transport Inclòs

De dl. a dg. 

07 a 22h

Productes de

neteja inclosos

Opinió general

Puntualitat

Eficàcia i gestió

Preu

CEESC

 

Com a entitat sense ànim de lucre i que agrupa el col·lectiu d'educadores i educadors socials de Catalunya, prioritzem contractar els proveïdors que aporten un valor social afegit més enllà de la qualitat del servei.

Juliol 2016

AVBC

 

Com a entitat social que som sempre intentem contractar els serveis amb empreses que donin feina a persones amb dificultats. Recursos, a més, ofereix un servei molt proper.

Setembre 2014

rdcomunicació 

 

Fa temps que treballem amb Recursos Solidaris de forma continuada perquè creiem que fan una bona feina: no només el personal és responsable i complidor amb la feina sinó que, a més, l'empresa fa una bona tasca d'inserció social i això, a RDC, ho valorem molt. 

Juny 2014

Casal dels Infants

del Raval

 

A banda de donar un bon servei, Recursos fa una feina solidària excel·lent i compta amb un personal que sap amb precisió com ha de treballar sense interrompre cap activitat.

Novembre 2013

2014 Recursos Solidaris

Consell de Cent 145, Local 2 - 08015 - Barcelona | Tel 93 423 09 70 | oficina@recursosei.org | Formulari d'avaluació en línia

Castellà